Onze diensten

Alles rondom media

Wij zijn specialisten in bedrijven te laten groeien naar een mediaorganisatie. Wij bieden alle benodigdheden voor dit proces aan.

Marketing

De groei richting een mediaorganisatie gaat niet vanzelf. Er moet aan verschillende knoppen gedraaid worden om dit voor elkaar te krijgen. Maar uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen.

Wij helpen de mensen in de organisatie met de juiste strategieën, doelstellingen en marketingtools. Structuur aanbrengen in (digitale) marketing is essentieel om doelstellingen te behalen.

Wij houden er niet van om vanaf de zijlijn mee te kijken, maar steken liever onze handen uit de mouwen om samen aan de slag te gaan. Wij hebben veel ervaring met het inrichten van technisch landschap om een volledig klantbeeld te krijgen. Om vanuit daar te kunnen  adverteren en het organisch plaatsen van content op Facebook, Google, YouTube, TikTok, Snapchat en Pinterest. Zo zorgen wij dat onze klanten te vinden zijn op de juiste kanalen, met de juiste content voor de juiste doelgroep.

Lees meer 

Content

De content consumptie van mensen neemt toe. Dit heeft als gevolg dat men ‘niet meer koopt wat je verkoopt, maar waarom je het verkoopt’. Content is het middel om hiervoor te zorgen. Jouw content moet dan wel écht zijn, passend bij de doelgroep en vooral helemaal de unieke uitstraling bevatten.

Wij helpen met het bedenken, het produceren, de juiste manier van verspreiden en het promoten van deze content. Op deze manier kan jij de producten verkopen op een manier die jouw doelgroep verwacht. 

Digitaal en content zijn juist onderdelen tot in de kern van de hele organisatie. Het bepaalt je merk. Daarom moet er ook één alomvattende strategie zijn, maar juist ook een strategie waarvan je niet wilt dat deze binnen een jaar achterhaald is.

ByTomorrow analyseert, denkt vooruit en maakt een uitvoerbaar plan zonder wollige taal!

Lees meer

Productie

Videoregistratie leek tot voor kort alleen iets voor de grote televisie-omroepen, met enorme budgetten. Maar door de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het steeds toegankelijker geworden. Hierdoor hoeven bedrijven, influencers en sportorganisaties niet langer meer hun ‘media’ rechten te verkopen om zichtbaarheid te krijgen. Sterker nog, ze kunnen eigen verdienmodellen creëren via eigen OTT platformen.

Daarnaast worden (live) producties ook steeds vaker ingezet bij het presenteren van jaarcijfers, het informeren van personeel en voor studioprogramma’s. 

Wij hebben veel ervaring met alle soorten producties. Van een tafelgesprek voor medewerkers uitgezonden op YouTube tot aan grote (sport) evenementen op internationale televisiezenders. Door onze breed assortiment kunnen wij onze productie aansluiten bij de wensen, behoeften en verdienmodellen van de klant.

Lees meer

Automatische Camera's

Automatische camera’s zijn een effectieve manier om (nieuwe) verdienmodellen te creëren. Zo ondersteunen wij sportclubs met het genereren van extra inkomsten door middel van pay per view, abonnementen en sponsoring.

Naast het creëren van verdienmodellen worden de camera’s ook gebruikt voor analyses van trainingen en wedstrijden. Door de samenwerkingen met leveranciers als (360 Sportsintelligence  & Spiideo) helpen wij sportorganisaties met de ontwikkeling op zowel commercieel als sportief gebied.

Neem contact op

Platform

Steeds vaker zien bedrijven de kracht in van de combinatie content en digitaal. Zo zijn er al veel bedrijven volledig gebouwd op social media. Ook influencers bouwen hun volledige verdienmodel op kanalen als YouTube, Instagram en Twitch. Maar de keerzijde is de afhankelijkheid van deze platformen. Dit is de reden dat steeds meer partijen (waaronder influencers) kiezen voor een OTT (Over the Top) videoplatform. Op een eigen platform zijn ze minder afhankelijk qua data, hebben ze meer grip op de diverse verdienmodellen en het belangrijkste ze hebben volledige creatieve vrijheid.

Er zijn enorm veel leveranciers van On Top of Technology platformen. Om onze klanten bij deze keuze te helpen hebben wij een eigen tussenlaag gebouwd waar de diverse OTT platformen aan gekoppeld zijn. Met als gevolg dat wij klanten de beste deal kunnen bieden, die aansluit bij de wensen en behoeften en volledig te branden is in de eigen huisstijl.

Lees meer