Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stageplaats waar je al je creativiteit kwijt kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dagelijks hou jij je bezig met het adviseren van onze klanten, het uitdenken en maken van posts en creatieve concepten en draag je bij aan onze communicatiestrategie. Kom in contact met diverse klanten en zorg voor een goede samenwerking!

 Over ons

Wij zijn ByTomorrow en wij helpen bedrijven, influencers, verenigingen en sportbonden groeien naar een mediaorganisatie. Wij doen dit door marketing, content, productie en een platform bij elkaar te brengen. Wij hebben veel verschillende klanten in verschillende markten. Dit maakt ons bedrijf zo interessant, geen één dag is hierdoor hetzelfde! Voorbeelden van klanten zijn: KNHS, 3X3Unites en Automotive Auctions. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt passie voor social media;
  • Je bent creatief ingesteld;
  • Je hebt ervaring met Indesign, Premiere Pro en/of Photoshop;
  • Je bent graag bezig met social media;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je volgt een opleiding in de richting van Marketing of Communicatie; 
  • Je bent vanaf februari 2023 beschikbaar voor minimaal een half jaar voor 4/5 dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Een gezellig en enthousiast team die alle kansen aangrijpt, professionele ontwikkeling op content creatie, digitale marketing en conceptontwikkeling, een directe en intensieve begeleiding door het gehele team, een lekker hapje en drankje tijdens de vrijdagmiddagborrel, een stagevergoeding en een toffe locatie in Veenendaal die goed bereikbaar is met het OV. Bij ByTomorrow krijg je de kans om ook daadwerkelijk zelf mee te denken over de verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuw ideeën en bieden je genoeg uitdaging.

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

Aan het begin van de dag bespreken we de planning voor de dag onder het genot van een kopje koffie (of twee). Vervolgens analyseer jij de kanalen van al onze klanten en stel je, waar nodig, advies op. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met het maken van posts voor klanten en help je met het inplannen van de week. Tussendoor wordt er nog even tijd vrijgemaakt voor een potje tafeltennis met een van je collega’s. Tot slot zorg je er samen met de andere stagiair voor dat de social media van ByTomorrow optimaal benut worden, en ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van content op onze kanalen. Er wordt van jou verwacht dat je met creatieve ideeën komt en dat je na een aantal weken al zelfstandig verschillende taken kan uitvoeren!