Skip to main content

 

Volg jij een HBO opleiding in de richting van sales, en ben jij op zoek naar een leuke uitdagende stage in een jong en dynamisch team? Wil jij met jouw creatieve brein en klantgerichte instelling echt toegevoegde waarde leveren tijdens deze stage? Lees dan snel verder! 

Over ons

Wij zijn ByTomorrow en wij helpen bedrijven, influencers, verenigingen en sportbonden groeien naar een mediaorganisatie. Wij doen dit door marketing, content, productie en een platform bij elkaar te brengen. Wij hebben veel verschillende klanten in verschillende markten. Dit maakt ons bedrijf zo interessant, geen één dag is hierdoor hetzelfde! Voorbeelden van klanten zijn: KNHS, 3X3Unites en Automotive Auctions. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een commerciële en sales gedreven instelling;
  • Je bent communicatief vaardig en vindt plezier in je werk belangrijk;
  • Snel schakelen en situatiegericht aanbevelingen doen is geen probleem;
  • Je bent een doorzetter die pas tevreden is na het bereiken van een optimaal resultaat;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je volgt een opleiding in de richting van Sales
  • Je bent vanaf januari/februari 2023 beschikbaar voor 4-5 dagen per week;
  • Bij voorkeur minimaal 5 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een klein, maar gezellig en enthousiast team die alle kansen aangrijpt, een leerzame werkomgeving waar je veel kansen hebt om jezelf te ontwikkelen, een directe en intensieve begeleiding door het gehele team, een lekker hapje en drankje tijdens de vrijdagmiddagborrel, een stagevergoeding en een toffe locatie in Veenendaal die goed bereikbaar is met het OV. Bij ByTomorrow krijg je de kans om ook daadwerkelijk zelf mee te denken over de verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuw ideeën en bieden je genoeg uitdaging. 

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

We starten met een kopje koffie en een bespreking over de planning van de dag. Vervolgens kijk je in je mailbox of er nog opdrachten zijn die aangepast of behandeld moeten worden. Je houdt actief contact met huidige klanten, als er vragen of opmerkingen zijn dan zal je die gelijk behandelen om zo te voldoen aan de wensen en de behoeften van de klant. Tijd over? Dan is het altijd mogelijk om een van je collega’s uit te dagen voor een potje tafeltennis. Tot slot verzamel je relevante klant- en marktgegevens. Je zult zelf initiatief nemen en waar de kansen liggen, pak je die met beide handen aan! Ook heb je actief contact met potentiële klanten en ga je voor het hoogst haalbare eindresultaat.