HAHEBO

Klant
HAHEBO
Periode

2022 – heden

Dienst
  • Marketing

HAHEBO 2.0

Over het bedrijf

In 1982 is Hahebo begonnen met de in- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair. Hahebo geloofde erin dat ze met dit meubilair haar klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding hun ideale werkomgeving konden faciliteren.

Nu 40 jaar later gebruiken ze hun jarenlange expertise om gezonde en inspirerende werkomgevingen te creëren. Hahebo luistert naar hun klanten en biedt altijd, ongeacht de grootte van het project, een oplossing op maat.

Hahebo levert volledige projectinrichting met zowel nieuwe producten, exclusieve producten als gecirculeerde producten. Zo dragen ze hun steentje bij aan een betere wereld.

Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking met Hahebo begon in juni 2022. Wij zijn begonnen met de huidige positionering van de organisatie in kaart te brengen en deze aan te passen naar de behoefte van het bedrijf, de markt en het personeel.

Nadat we gezamenlijk met het team de nieuwe positionering hebben gedefinieerd, zijn we aan het werk gegaan met de concrete stappen. In de zomer van 2023 is de gloednieuwe website van Hahebo live gegaan. In het najaar van 2023 is een speciale website opgezet waarop Hahebo gerecirculeerde producten verkoopt, onder de naam: Hahebo Re-Use. Bij beide websites zijn wij verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van dit proces.

Nu beide websites klaar zijn, kunnen we beginnen met het verspreiden van het (nieuwe) Hahebo verhaal.

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde