HAHEBO

Klant
HAHEBO
Vanaf

2022

Dienst
  • Marketing

HAHEBO 2.0

Over het bedrijf

In 1982 is Hahebo begonnen met de in- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair. Hahebo geloofde erin dat ze met dit meubilair haar klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding hun ideale werkomgeving konden faciliteren.

Nu 40 jaar later gebruiken wij onze jarenlange expertise om gezonde en inspirerende werkomgevingen te creëren. Wij luisteren naar onze klanten en bieden altijd, ongeacht de grootte van het project, een oplossing op maat.

Wij leveren volledige projectinrichting met zowel nieuwe producten, exclusieve producten als gecirculeerde producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.

Wij zijn Hahebo, experts in project- en kantoorinrichtingen

Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking met Hahebo begon in juni. Wij zijn begonnen met de huidige positionering van de organisatie in kaart te brengen en deze aan te passen naar de behoefte van het bedrijf, de markt en het personeel.

Op dit moment zijn we bezig om een nieuwe website van Hahebo te creëren waarop de nieuwe positionering, de producten en diensten en het team van Hahebo beter tot zijn recht komt. Zodra de website live staat gaan we aan de slag met het bereiken van (nieuwe) doelgroepen door middel van content en digitale marketing.

Meer klanten

Van der Meijden Vastgoed

Zonderland & van Zeijl

Knegt

Automotive Auctions