Skip to main content

Jump

Steeds vaker zien bedrijven de kracht in van de combinatie content en digitaal. Zo zijn er al veel bedrijven volledig gebouwd op social media. Ook influencers bouwen hun volledige verdienmodel op kanalen als YouTube, Instagram en Twitch. Maar de keerzijde is de afhankelijkheid van deze platformen. Als je iets plaatst op deze kanalen ben je het eigenaarschap van je content kwijt, ontvang je geen kijkers data en zijn er weinig verdienmodellen mogelijk.

Dit is de reden waarom wij een eigen OTT platform hebben gebouwd. Zo geven wij onze klanten de kans om weer grip te krijgen over hun content, data en inkomsten. Daarnaast hebben wij gemerkt dat de voorkant van bestaande OTT platform erg matig is, klanten kunnen een aantal blokken aanpassen maar het zal nooit als een eigen website voelen. Wij hebben ons platform daarom zo gebouwd dat onze klanten een platform, op eigen domein kunnen bouwen en volledig kunnen branden in hun eigen huisstijl. 

Zo voelt het echt als een eigen platform, met eigen content, eigen data en eigen verdienmodellen.

Start je eigen Jump platform!

Studio II

Samen met Willem II & Fier Bemiddeling hebben we het concept Studio II in het leven geroepen. Een studio in de skybox van Fier Bemiddeling in het Koning Willem II stadion. 

Steeds vaker worden er (live) producties ingezet bij het presenteren van jaarcijfers, het informeren van personeel en voor studioprogramma. Door deze trend kwamen we op concept van Studio II. 

Studio II is te huur voor businessclubleden en partners van Willem II. Daarnaast is het voor Willem II ook te gebruiken voor de opnames van Willem II TV.

Marketing

Content

Production

Projects