Over ByTomorrow

De groei richting een mediaorganisatie gaat niet vanzelf. Er moet aan verschillende knoppen gedraaid worden om dit voor elkaar te krijgen. Maar uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen.

Wij helpen de mensen in de organisatie met de juiste strategieën, doelstellingen en marketingtools. Structuur aanbrengen in (digitale) marketing is essentieel om doelstellingen te behalen.

Wij houden er niet van om vanaf de zijlijn mee te kijken, maar steken liever onze handen uit de mouwen om samen aan de slag te gaan. Wij hebben veel ervaring met het inrichten van technisch landschap om een volledig klantbeeld te krijgen. Om vanuit daar te kunnen adverteren en het organisch plaatsen van content op Facebook, Google, YouTube, TikTok, Snapchat en Pinterest. Zo zorgen wij dat onze klanten te vinden zijn op de juiste kanalen, met de juiste content voor de juiste doelgroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust een contact met ons op via onderstaande knop.

Succesverhalen

KNHS

De KNHS is de paarden sportbond van Nederland. We zijn gestart vanuit een ondersteunende rol. Bij de organisatie is een gebrek aan mensen en expertise op het digitale vlak.

Door een leuke en goede samenwerking zijn we uitgegroeid tot een strategisch partner waarbij we met al onze diensten kunnen ondersteunen en we nu de komende jaren aan de nieuwe strategie gaan werken.

Belangrijkste resultaten
• Een nieuw verdienmodel 
• Nieuwe bedrijfsstrategie
• Start vernieuwing KNHS.nl

Automotive Auctions

Automotive Auctions is specialist in het verkopen van exclusieve voertuigen en oldtimers in binnen- en buitenland. Dat doen ze door online veilingen te hosten.

Om meer bekendheid te krijgen en het aantal biedingen te verhogen hebben ze ons gevraagd om structuur in de marketing en contentstrategie te krijgen.

Belangrijkste resultaten
• 50% stijging in volgers
• Marketingproces en werkwijze binnen organisatie
• Datamodel op basis waarvan volledig geautomatiseerd marketing kan worden bedreven.

Real Fut Card

Real FUT Card specialiseert zich in het creëren en maken van Fifa Fut kaarten.

Real Fut Card geeft iedereen de kans om zijn of haar eigen FUT-kaart te printen. Hiervoor hebben ze een handige tool die wereldwijd te gebruiken is. 

Belangrijkste resultaten
• 650 verkochte kaarten door middel van Facebook advertenties.