Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stageplaats waar je al je creativiteit kwijt kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als content marketeer houd jij je bezig met het adviseren van onze klanten, het uitdenken en maken van social media posts en creatieve concepten en draag je bij aan onze communicatie strategie. Daarbij kom je in contact met diverse klanten en zorg je voor een goede samenwerking!

 Over ons

Wij zijn ByTomorrow en wij helpen bedrijven, influencers, verenigingen en sportbonden groeien naar een mediaorganisatie. Wij doen dit door marketing, content, productie en een platform bij elkaar te brengen. Wij hebben veel verschillende klanten in verschillende markten. Dit maakt ons bedrijf zo interessant, geen één dag is hierdoor hetzelfde!

Voorbeelden van klanten zijn: 3X3 Unites, BENE-League Handball, Lotto Volley League, Oostenrijkse Honkbal Federatie en Automotive Auctions. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent creatief ingesteld;
  • Je hebt ervaring met InDesign, Premiere Pro en Photoshop;
  • Je bent graag bezig met social media;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je volgt een opleiding in de richting van marketing of communicatie; 
  • Je bent vanaf februari 2024 beschikbaar voor minimaal een half jaar, voor 4/5 dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een klein, maar enthousiast en gezellig team, dat alle kansen aangrijpt. Bij ByTomorrow krijg je de kans om zelf mee te denken over verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden je genoeg uitdaging. Tijdens je stage ontwikkel je je op het gebied van content creatie en conceptontwikkeling, hierbij krijg je intensieve begeleiding van het hele team. Daarnaast bieden we je gezellige vrijdagmiddagborrels, een stagevergoeding en een toffe locatie in Veenendaal, die goed bereikbaar is met het OV!

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

We beginnen iedere dag met het bespreken van de planning voor de dag, zodat we van elkaar weten waar iedereen mee bezig is. Vervolgens analyseer jij de kanalen van onze klanten en stel je, waar nodig, advies op. En ga je aan de slag met het maken van social media posts voor klanten en help je met het inplannen van de posts. We lunchen met z’n allen op kantoor en tussen je werkzaamheden door is er tijd om een potje tafeltennis te spelen tegen een van je collega’s. Tijdens je stage ben jij verantwoordelijk voor de social mediakanalen van ByTomorrow. Er wordt van jou verwacht dat je met creatieve ideeën komt en dat je na een aantal weken verschillende taken zelfstandig kan uitvoeren!