Skip to main content

Ben jij graag bezig met social media, heb je affiniteit met analyseren, wil jij graag weten hoe je de beste advertenties op social media plaatst en wil je erachter komen wat marketing is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als marketeer houd jij je bezig met marketing werkzaamheden voor onze klanten.

Altijd al interesse gehad in marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen jou op gang. Als stagiair marketing leren wij jou alle fijne kneepjes van het digitale landschap. We leren je bijvoorbeeld hoe je Google en Facebook advertenties kan plaatsen, hoe je website data kan uitlezen en hoe je pixels kan installeren. Vanaf dag één krijg jij de verantwoordelijkheid en help jij ons bij onze directe werkzaamheden.

Over ons

Wij zijn ByTomorrow en helpen bedrijven om waarde te creëren uit hun verhaal. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal en wij geloven dat dit verhaal het waard is om verteld te worden. Wij helpen klanten om het maximale uit hun verhaal te halen, door de inzet van marketing, content, productie en projecten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent analytisch ingesteld;
  • Je wilt meer leren over marketing en hoe dit er in de praktijk uit ziet;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je toont initiatief en deinst niet terug van verantwoordelijkheid;
  • Je volgt een opleiding in de richting van marketing of communicatie;
  • Je bent vanaf augustus/september 2024 beschikbaar voor minimaal een half jaar, voor 4 of 5 dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een klein, maar enthousiast en gezellig team, dat alle kansen aangrijpt. Bij ByTomorrow krijg je de kans om zelf mee te denken over verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en bieden je genoeg uitdaging. Tijdens je stage ontwikkel je je op het gebied van marketing, hierbij krijg je intensieve begeleiding van het hele team en proberen wij je een goed beeld te geven van het werkveld. Daarnaast bieden we je gezellige vrijdagmiddagborrels, een stagevergoeding en een toffe locatie in Veenendaal, die goed bereikbaar is met het OV!

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

We beginnen iedere dag met het bespreken van de planning voor de dag, zodat we van elkaar weten waar iedereen mee bezig is. Vervolgens plan jij nieuwe campagnes in voor onze klanten of maak je een analyse van lopende campagnes en stel je, waar nodig, een advies op. We lunchen met z’n allen op kantoor en tussen je werkzaamheden door is er tijd om een potje tafeltennis of golf te spelen tegen een van je collega’s. Je kunt na een aantal weken verschillende taken zelfstandig uitvoeren!