3x3 Unites

57814

Views 3x3 World Tour Utrecht 2022

5

Aantal live producties

2500

Activiteiten per jaar
Klant
3X3 Unites
Vanaf

2021

Diensten
  • Marketing
  • Production

Over het bedrijf

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in 2016 inspireert en ondersteunt 3X3 Unites jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden we handvatten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doen we door te inspireren met onze topsporters en topsport events. Door onze kennis in te zetten voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar we onze sport beoefenen.

Ons belangrijkste wapen voor lokale en persoonlijke groei is ons leader programma, waarin jongeren life-skills ontwikkelen dankzij 3X3. We dagen jongeren uit zelf hun ambities vast te stellen en na te streven onder de vleugels van onze stichting. In het programma van 3X3 Unites ontwikkelen zij vaardigheden om in hun wijk een community te bouwen. Zij krijgen de ruimte activiteiten te ontwikkelen binnen hun eigen community. We ondersteunen ze wanneer zij trainingen willen opzetten binnen bijvoorbeeld hun eigen school en we bieden ze de kans op werkgelegenheid door te werken grote professionele 3X3 events, of zelfs binnen onze stichting of bij partners.

Inmiddels heeft 3X3 Unites wereldwijd honderden jongeren opgeleid, tienduizenden jongeren bereikt met ruim 2.500+ activiteiten en events per jaar en werken we samen met tal van organisaties, overheden en bonden over de hele wereld.

Wat houdt de samenwerking in?

Met grote basketball fans op kantoor is de samenwerking met 3X3 Unites één waar we veel plezier uit halen. Het is ook een zeer diverse samenwerking. In een jaar zijn we met elkaar al aan de slag geweest met de strategie voor 3x3unites.com, met Unites partner GX Software, de 3×3 Street League promotie, marketing campagnes / verkoop tickets voor de FIBA 3×3 World Tour 2022 in Utrecht en de live productie van verschillende evenementen zoals de 3×3 Pro League, 3×3 Challenger in 2021 en de FIBA 3X3 World Tour 2022 in Utrecht.

Meer klanten

Van der Meijden Vastgoed

Zonderland & van Zeijl

Knegt

Automotive Auctions