3x3 Unites

Klant
3X3 Unites
Periode

2021 – heden

Diensten
  • Marketing
  • Production

Over het bedrijf

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in 2016 inspireert en ondersteunt 3X3 Unites jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun leven en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel biedt 3X3 Unites jongeren handvatten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doen ze door te inspireren met topsporters en topsport events. Door hun kennis in te zetten voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar ze hun sport beoefenen.

3X3Unites haar belangrijkste wapen voor lokale en persoonlijke groei is het leader programma, waarin jongeren life-skills ontwikkelen dankzij 3X3. Ze dagen jongeren uit zelf hun ambities vast te stellen en na te streven onder de vleugels van onze stichting. In het programma van 3X3 Unites ontwikkelen zij vaardigheden om in hun wijk een community te bouwen. Zij krijgen de ruimte activiteiten te ontwikkelen binnen hun eigen community. 3X3 Unites ondersteunt ze wanneer zij trainingen willen opzetten binnen bijvoorbeeld hun eigen school en ze bieden ze de kans op werkgelegenheid door te werken bij grote professionele 3X3 events, of zelfs binnen hun stichting of partners.

Inmiddels heeft 3X3 Unites wereldwijd honderden jongeren opgeleid, tienduizenden jongeren bereikt met ruim 2.500+ activiteiten en events per jaar en werken ze samen met tal van organisaties, overheden en bonden over de hele wereld.

Wat houdt de samenwerking in?

Met grote basketball fans op kantoor is de samenwerking met 3X3 Unites één waar we veel plezier uit halen. Het is ook een zeer diverse samenwerking. Gedurende afgelopen jaar zijn we met elkaar al aan de slag geweest met de strategie voor 3x3unites.com, met Unites partner GX Software, de 3×3 Street League promotie, marketing campagnes / verkoop tickets voor de FIBA 3×3 World Tour 2022 in Utrecht en de live productie van verschillende evenementen zoals de 3×3 Pro League, 3×3 Challenger in 2021, de FIBA 3X3 World Tour 2022 in Utrecht en de FIBA 3X3 World Tour 2023 in de Gashouder in Amsterdam.

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde