Automotive Auctions

961
Facebook volgers groei
201
Instagram volgers groei
5
FD-Gazellen Award nominaties
Klant
Automotive Auctions
Periode

2021 – heden

Diensten
  • Marketing
  • Content

Over het bedrijf

Automotive Auctions is specialist in het verkopen van exclusieve voertuigen en oldtimers in binnen- en buitenland. Dit wordt gedaan door middel van online veilingen: een fascinerend traject waarin er wordt gezorgd voor een optimale beleving. Automotive Auctions vindt dat het verkopen en aankopen van een mooie auto voor beide partijen een warme ervaring moet zijn. Met aandacht voor zowel verkoper als koper maakt Automotive Auctions de transactie tot een bijzondere belevenis. Op de kijkdagen zijn de auto’s ook live te zien in de unieke showrooms in Boxmeer en Tiel.

Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking met Automotive Auctions is begonnen in september 2021. Wij begonnen met ondersteuning op het gebied van positionering, marketing en content. Om het optimale resultaat te behalen, zitten we wekelijks samen om de rapportages, campagnes en planningen te bespreken.

Ondertussen hebben wij samen al een hoop stappen gemaakt en breiden wij de werkzaamheden uit. Zo zijn we steeds meer betrokken bij grote projecten als internationale groei, het creëren van een nieuwe website en het optimaliseren van interne processen.

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde