Emil Frey

Klant
Emil Frey
Periode

2022 – heden

Diensten
  • Marketing

Een nieuwe manier voor het werven van personeel!

Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is mede door de overname van PGA uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 23 verschillende automerken.

Emil Frey Nederland NV streeft naar een leidende positie in de Nederlandse automobielbranche. Hierbij staan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid centraal. Echte toegevoegde waarde voor de klant kan immers alleen tot stand komen met en door tevreden medewerkers.

Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking met Emil Frey Nederland stamt al uit 2022, waar we zijn begonnen met het instellen van de meetbaarheid. Dit deden we voor hun speciale website werkenbijemilfrey.nl, een website die is opgezet voor openstaande vacatures bij de organisatie.
Emil Frey wilde meer weten over website gebeurtenissen en dit beter kunnen toepassen binnen hun wervingscampagnes op Facebook.

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde