Knegt International

+400

Leads verzameld

15

In 15 landen geadverteerd

2022

Gouden Klavertje Vier gewonnen
Klant
Knegt International
Periode

2021 – heden

Diensten
  • Marketing

Internationale groei voor Knegt International!

Over het bedrijf

Knegt Quality Tractors is ontstaan uit de grote vraag en het geringe aanbod van sterke en veelzijdige compact tractoren voor een betaalbare prijs. Knegt levert tractoren, tractor accessoires en werktuigen over de hele wereld. Daarnaast is Knegt trotse leverancier van een volledig elektrische tractor. 

In eerste instantie is de Knegt Tractor ontwikkeld voor de hippische sector, maar door de combinatie van een kleine draaicirkel met groot hefvermogen en zijn zeer complete uitrusting, kwam al snel de vraag uit de andere sectoren zoals, tuin- en bosbouw, hoveniers, vrije tijd en sportaccommodaties.

Dankzij de huidige uitbreidingsmogelijkheden en een keur aan accessoires biedt Knegt Quality Tractors voor elke sector de juiste compact tractor.

Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking met Knegt begon in februari 2021. Wij zijn gestart met het opzetten van verschillende marketingcampagnes aan de hand van verschillende doelstellingen. Een van de doelstelling was om Knegt bekend te maken onder een wereldwijde doelgroep. Aan de hand van diverse (digitale) marketingcampagnes hebben wij ervoor gezorgd dat Knegt ondertussen aan klanten levert in diverse Europese landen! Naast online campagnes voor verkoop, adverteren we tegenwoordig ook voor het werven van personeel. 

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde