KNHS

Klant
KNHS
Periode

2020 – heden

Diensten
  • Marketing
  • Content
  • Production
  • Projects

Nieuwe digitale inkomstenbronnen!

Over het bedrijf

KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. KNHS is de overkoepelende paardensportbond in Nederland. Bij de KNHS staan de leden en paarden centraal. KNHS doet er alles aan om hen een mooie paardensport te bezorgen. Daarbij zijn paardenwelzijn, veiligheid en integriteit van de sport (fairplay, matchfixing en doping) de belangrijkste uitgangspunten en speerpunten.

Wat houdt de samenwerking in?

Wij hebben al een tijd een hele leuke samenwerking met de KNHS. De digitale marketing van Horseriding Academy is hetgeen waar we mee begonnen zijn. Na verloop van tijd zijn we samen steeds meer gaan kijken naar de overkoepelende strategie. Op basis daarvan zijn we digitaal stappen aan het maken binnen het applicatielandschap en de digitale marketing benodigdheden.

In samenwerking met de KNHS hebben we twee jaar het NK Dressuur mogen produceren en uit zenden op het eigen JUMP platform van de KNHS, paardensport.tv. Door middel van pay per view en advertenties creëert de KNHS extra digitale verdienmodellen. Daarnaast is het een extra manier om data te verzamelen onder paardensportliefhebbers. 

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde