Zonderland & Van Zeijl

Klant
Zonderland & Van Zeijl
Periode

2022 – 2023

Diensten
  • Marketing
  • Projects

Over het bedrijf

Eind 2021 hebben Candide van Zeijl en Maartje Zonderland de krachten gebundeld om samen verder te gaan onder de naam Zonderland & Van Zeijl. Bent u actief in de humane of veterinaire zorg en op zoek naar experts op het gebied van zorglogistiek, integraal capaciteitsmanagement, supply chain management, goederenlogistiek, Lean, datagedreven procesoptimalisatie, veterinair capaciteitsmanagement of integrale procesoptimalisatie voor specialistische farmaceutische zorg, dan bent u bij Zonderland & Van Zeijl aan het juiste adres. Voor implementatie met impact!

Wat houdt de samenwerking in?

Samen met Zonderland & Van Zeijl en met CMedia hebben we de online opleiding Veterinair Capaciteitsmanagement ontwikkeld. Deze opleiding is te vinden op het JUMP platform van ZvZ.

Naast het platform ondersteunen wij Zonderland & Van Zeijl ook met het vermarkten van het learning platform. Aangezien de cursus geschreven is voor een internationale doelgroep hebben we diverse marketingcampagnes bedacht om deze doelgroep te bereiken en te activeren. 

Meer casussen

LFL MMA

Oostenrijkse Honkbal Softbal Federatie

Ingenious

Terwolde