Skip to main content

Volg jij een opleiding in de richting van Software Development, en ben jij op zoek naar een leuke uitdagende stage in een jong en dynamisch team? Lijkt het jou leuk en uitdagend om mee te werken aan een opkomend platform. Lees dan snel verder! 

Bij ByTomorrow krijg je de kans om ook daadwerkelijk zelf mee te denken over de verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuw ideeën en bieden je genoeg uitdaging.

Over ons

Wij zijn ByTomorrow en wij helpen bedrijven, influencers, verenigingen en sportbonden groeien naar een mediaorganisatie. Wij doen dit door marketing, content, productie en een platform bij elkaar te brengen. Wij hebben veel verschillende klanten in verschillende markten. Dit maakt ons bedrijf zo interessant, geen één dag is hierdoor hetzelfde! Voorbeelden van klanten zijn: KNHS, 3X3Unites en Automotive Auctions. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt kennis van (bij voorkeur Full-stack) programmeertalen;
  • Je bent enthousiast, leergierig en hebt een positieve instelling;
  • Je bent creatief en resultaatgericht;
  • Je volgt een opleiding in de richting van Software Development;
  • Je bent vanaf januari/februari 2023 beschikbaar voor 4-5 dagen per week;
  • Bij voorkeur minimaal 5 maanden beschikbaar.
  • Kennis van HTML, CSS, Javascript, PHP en MySQL is een pré;
  • Wil je de front-end kant op dan heb je al eens gewerkt met een framework als Vue, React of Angular;
  • Wil je de back-end kant op dan heb je al een goede basis op het gebied van ASP.NET Core, PHP, Entity Framework (EF) Core en Microsoft SQL server.

Wat bieden wij jou?

Een klein, maar gezellig en enthousiast team die alle kansen aangrijpt, een leerzame werkomgeving waar je veel kansen hebt om jezelf te ontwikkelen, een directe en intensieve begeleiding door het gehele team, een lekker hapje en drankje tijdens de vrijdagmiddagborrel, een stagevergoeding en een toffe locatie in Veenendaal die goed bereikbaar is met het OV. Bij ByTomorrow krijg je de kans om ook daadwerkelijk zelf mee te denken over de verschillende projecten. Wij staan altijd open voor nieuw ideeën en bieden je genoeg uitdaging.

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

We beginnen altijd met een meeting waarin we de planning van de dag bespreken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met bouwen aan het platform. Hieronder valt het oplossen van mogelijke problemen en het toevoegen van nieuwe functies. Ook vinden we het belangrijk om in beweging te blijven tijdens je werkdag dus is het altijd mogelijk om een van je collega’s uit te dagen voor een potje tafeltennis. Tot slot is het doel om de gebruiker een zo fijn mogelijke ervaring te geven!